Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

ARRÒS VEGETARIÀ

dimecres, 11 d’abril del 2012
Ingredients:
1 ceba
1 pastanaga
2 carxofes
2 tomàquets madurs
100 g favetes congelades
100 g pèsols congelats
1/2 cullereta de cafè de pebre vermell dolç
3 brins de safrà
1 gra d'all
julivert
1 llauna pebrot '' piquillo
2 ous
oli
sal
Brou de verdures:

api
porro xirivia
ceba
pastanaga
julivert

Elaboració del plat:

Tallar totes les verdures petites, sofregir la ceba a foc baix, tot seguit la pastanaga, després les
carxofes i a continuació per ordre de la llista. El resultat hauria de ser un sofregit , al final del
sofregit posar pebre vermell vigilant que no es cremi.
Arriba el moment de posar l'arròs en sec, remenar i desprès l' aigua o brou de verdures bullint
(el doble de líquid que d'arròs). Fer la picada d'all i julivert. Quan fa 5 minuts que bull es tira
la picada. Els primers 10 min. ha de bullir a foc viu, després 10 min més a foc lent. Els últims
minuts millor no remenar i adornar amb el pebrot a tiretes i els ous durs. Deixar reposar 2 minuts.
Presentada Per Mª Dolors Puig

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada