Per 4 persones.
6oo gr. de vedella ( tapa plana).
150 g d'olives verdes.
1 ceba
2 tomàquets
1-2 fulles de llorer
1 got de vi blanc
Brou de carn
farina
Oli
Sal i pebre.
Elaboració del plat:
A continuació enrossiu-la a foc viu en una cassola de fang amb un raig d'oli i guardeu-la.
S 'ha de treure l'oli que sobri de la paella i afegir-hi la ceba tallada ben prima.
Escaldeu els tomàquets, peleu-los, talleu-los a daus i afegiu-los a la cassola, sense les llavors.
Doneu-hi un parell de voltes i deixeu que es sofregeixi a foc lent, remenant de tant en tant.
Quan ja s'hagi espessit, afegiu el llorer i el vi i reduiu una mica la salsa.
A continuació, poseu-hi els filets de carn i les olives (sense pinyol), cobriu-ho amb brou i coeu.
Presentada per Encarna Carcia.
aquesta recepta està copiada literalment de la Cuina Comarca a Comarca. al menys podria haver canviat de lloc alguna coma¡¡¡.