Cuina taronja
Segons Plats: LLuç - 13 d'abril de 2012
Primers Plats: Arrossos amb verdures - 27 de Gener de 2012
- Arròs amb verdures
- Rissoto de verdures
- Amanida d'arròs
- Arròs de verdures
- Arròs amb herbes i bolets silvestres
- Arròs amb verduretes i salsa
- Arròs amb sanfaina i botifarra negra
- Arròs a la milanesa
- Arròs amb carxofes
- Arròs amb verdures
- Arròs de bacallà
- Arròs amb verdures
- Arròs tres delicíes
- Arròs blanc amb verdures
- Arròs a la cassola amb verdures
Entrants: Patés - 25 de Novembre de 2011
- Paté de favetes amb gambes llagostineres
- Paté de favetes petites amb botifarra
- Paté de pastanagues
- Paté d'albergínia i anxoves
- Paté de formatge i anous
- Paté de bou de mar
- Paté de sardines
- Paté de musclos
- Paté de cigrons
- Paté de bonitol
- Paté de foie
- Paté de xampinyons
- Paté de salmó fumat
- Paté de tonyina
- Mousse de bolets i fuet
Postres: Pastissos amb fruita - 27 de Maig de 2011
- Macedonia de melons
- Pasta de full amb fruites
- Pastís de poma
- Pastís de taronja
- Banda de fruites amb crema
- Puding de peres i platans
- Maduixes banyades amb xocolata
- Figues confitades
- Melonets al cava
- Pastís de llimona
- Coulant de xocolata
- Pa de pessic tatin amb pomes
27 de Maig de 2011 |
27 de Maig de 2011 |
Segons Plats: Ous - 25 de Març de 2011
25 de Març de 2011 |
25 de Març de 2011 |
Primers Plats: Sopes - 4 de Febrer de 2011
- Sopa de ceba
- Crema de coliflor i ametlles
- Sopa parmentier
- Sopa d'avellanes
- Gaspatxo blanc amb raïm
- Sopa d'all
- Sopa de peix de roca
- Sopa de bolets
- Sopa de fredolics
- Sopa verdurenca
- Crema de moniato
- Crema de verdures
- Sopa de fredolics
- Sopa de ceba
- Sopa de tomàquet
- Sopa de mandonguilles
- Sopa d'all amb bacallà
4 de Febrer de 2011 |
4 de Febrer de 2011 |
Entrants: Formatge - 19 de Novembre de 2010
- Entrant de formatge
- Soufflé de parmesà
- Piruletes de formatge
- Entrants de formatge
- Rotllets de salmó i formatge
- Pa de pagès amb formatge i ceba
- Pinxos de tres formatges
- Amanida de tomàquet amb alfàbrega i formatge
- Pastís de formatge
- Coliflor al forn
- Amanida grega
- Canapès amb formatge-crema
- Rotllets de formatge i pernil dolç
- Entrant de brie i sobrassada
- Piruletes de parmesà
![]() |
19 de Novembre de 2010 |
![]() |
19 de Novembre de 2010 |
Postres: Xocolata - 4 de Maig de 2010
- Maduixes banyades amb xocolata
- Brownie de xocolata
- Brownie suprem de xocolata
- Brownie amb ametlles
- Mousse de xocolata amb espècies
- Mousse de xocolata
- Semàfors de xocolata
- Flam de xocolata i peres
- Flam de xocolata amb Chantilly
- Pastís de xocolata
- Turró de xocolata
- Sacher
- Sacher
- Trufes de cafè i vainilla
- Pizzeta de xocolata
- Salame di cioccolato
- Coulant de xocolata
![]() |
4 de Maig de 2010 |
![]() |
4 de Maig de 2010 |
Segons Plats: La vedella - 12 de Febrer de 2010
- Conill a la brasa
- Llata rostida
- Rodó de vedella estil vallesà
- Fricandó de vedella amb olives
- Vedella a la catalana
- Vedella amb prunes
- Vedella amb salsafins
- Vedella amb bolets
- Llengua de vedella amb moixernons
- Farcellets de vedella amb pernil serrà i formatge
- Vedella farcida
- Bistec al pebre verd
![]() |
12 de Febrer de 2010 |
![]() |
12 de Febrer de 2010 |
Primers Plats: Peix i marisc - 4 de Desembre de 2009
- Broxetes de llagostins
- Tartaletes de tonyina i gambes
- Pebrots del piquillo freds
- Crema de gambes
- Anxoves farcides d'espinacs
- Alvocats farcits de salmó
- Esqueixada de bacallà
- Croquetes de marisc
- Canapès de salmó i alvocat
- Canapès amb forma de musclos
- Canapès de peix i marisc
- Aperitiu de musclos
- Maires fregides amb sobrassada de Mallorca
- Musclos farcits
- Calamarsets amb pèsols
- Voulevents de marisc i rap
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada