Ingredients:
per 4 persones
400 g gambes
1 meló petit
llorer
ceba
'palmitos'
enciam
2 llaunes tonyina
2 ous
1/2 l d'oli
mostassa
quètxup
conyac
llimona
pinyons
sal
Elaboració del plat:
Primer de tot agafeu un meló petit i l'hi talleu la part de dalt, com si fos un barret, l'hi buidem les granes i el deixem de cap per avall perquè s'escorri. Bullirem les gambes uns tres minuts, amb sal, llorer i mitja ceba. Talleu els 'palmitos' a rotllanes i ho barregeu amb l'enciam tallat a juliana molt petit. Ho barregeu amb les gambes cuites i la tonyina engrunada. Farciu el meló amb aqueta barreja. Feu una maionesa a la qual hi afegiu una cullerada de mostassa, dos de quètxup, una de conyac i una mica de llimona. La maionesa ha de quedar espessa i es hora d'afegir-hi els pinyons. Poseu la maionesa per sobre del meló sense cobrir-ho del tot. Llest!!
Recepta presentada per Rosa Llorens
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada