Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

MELO AMB "PALMITOS" I MARISC

dimecres, 18 d’octubre del 2023

Ingredients: 

 per 4 persones 

400 g gambes

 1 meló petit

 llorer

 ceba

 'palmitos'

 enciam

 2 llaunes tonyina 

2 ous

 1/2 l d'oli

 mostassa

 quètxup

 conyac

 llimona

 pinyons

 sal

 Elaboració del plat:

 Primer de tot agafeu un meló petit i l'hi talleu la part de dalt, com si fos un barret, l'hi buidem  les granes i el deixem de cap per avall perquè s'escorri. Bullirem les gambes uns tres minuts, amb sal, llorer i mitja ceba. Talleu els 'palmitos' a rotllanes i ho barregeu amb l'enciam tallat a juliana molt petit. Ho barregeu amb les gambes cuites i la tonyina engrunada. Farciu el meló amb aqueta barreja. Feu una maionesa a la qual hi afegiu una cullerada de mostassa, dos de quètxup, una de conyac i una mica de llimona. La maionesa ha de quedar espessa  i es hora d'afegir-hi els pinyons. Poseu la maionesa per sobre del meló sense cobrir-ho del  tot. Llest!!

Recepta presentada per Rosa Llorens

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada