Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

POLLASTRE CRUIXENT

dimarts, 18 d’abril del 2023

Foto: Dolors Vilaró
Foto: Dolors Vilaró
 Ingredients

1 pollastre tallat molt petit

1 cabeça d'alls

1 llimona

Julivert

Oli d'oliva

Farina

Sal

Pebre


Elaboració del plat

Talleu el pollastre a talls molts petits, la carcanada i les puntes de les ales les podeu guardar per fer brou.

Quan dic petit és no més de 2 cm. això si, amb os i tot. Després de net i eixugat el poseu en una safata i ho marineu amb una mica de sal i pebre, hi poseu un raig d'oli per sobre i un raig de llimona. Hi talleu uns quants grans d'all (jo no els tallo molt petits perquè després els retiro), el julivert si, tallat ben petit. Ho deixeu una estona a la nevera.

Poseu una paella al foc amb oli, agafeu els tallets de pollastre, els escorreu i els passeu per farina i cap a la paella a foc alegre, en pocs moments ja veureu que queden ben rossets i cruixents.

Els po
seu un moment en una safata amb paper absorbent per retirar l'excés d'oli i acompanyeu d'una bona amanida d'escarola que ara és el temps i está molt bona.

Ja teniu un dinar complert i ràpid. 

Plat elaborat per : Dolors Vilaró


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada