Foto: Dolors Vilaró |
1 pollastre tallat molt petit
1 cabeça d'alls
1 llimona
Julivert
Oli d'oliva
Farina
Sal
Pebre
Elaboració del plat
Talleu el pollastre a talls molts petits, la carcanada i les puntes de les ales les podeu guardar per fer brou.
Quan dic petit és no més de 2 cm. això si, amb os i tot. Després de net i eixugat el poseu en una safata i ho marineu amb una mica de sal i pebre, hi poseu un raig d'oli per sobre i un raig de llimona. Hi talleu uns quants grans d'all (jo no els tallo molt petits perquè després els retiro), el julivert si, tallat ben petit. Ho deixeu una estona a la nevera.
Poseu una paella al foc amb oli, agafeu els tallets de pollastre, els escorreu i els passeu per farina i cap a la paella a foc alegre, en pocs moments ja veureu que queden ben rossets i cruixents.
Els po
seu un moment en una safata amb paper absorbent per retirar l'excés d'oli i acompanyeu d'una bona amanida d'escarola que ara és el temps i está molt bona.
Ja teniu un dinar complert i ràpid.
Plat elaborat per : Dolors Vilaró
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada