Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

Espaguetis amb alls i tomàquets cherry

dimarts, 18 d’abril del 2023

 Ingredients

-40 g de formatge parmesà 

-50 ml d'oli d'oliva 

-Un ramell de julivert 

-2 grans d'all pellats i sense el cor 

-20 tomàquets cherry partits per la meitat 

-Sal 

-320 g d'espaguetis 

-Mozzarella opcional 

-Unes fulles d'alfàbrega per adornar

Elaboració del plat

Ratllem el formatge amb l'ajuda de la picadora o el ratllador. 

Piquem el julivert ben fi En una paella posem l'oli i sofregim l'all tallat a làmines.

Afegim els tomàquets cherry partits per la meitat i la sal i ho deixem coure uns 3 minuts a foc mig. Mentrestant coíem la pasta. Un cop cuita i escorreguda, la barregem amb la salsa anterior. 

Afegim el parmesà i el julivert i ho barregem tot.

Recepta presentada per: Marta Maynou

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada