Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

SALMÓ ALS CINC MINUTS (microones)

dimarts, 14 de febrer del 2023

                                                    

        Foto:  Roser Blasco


Ingredients:

Un tall de salmó fresc

 Unes fulles de julivert

Unes gotes de llimona

1 raget de vi blanc

Oli d'oliva , sal i pebre negre



Elaboració,

Poseu el tall de peix en un plat, hi poseu un raget d'oli, la sal el pebre negre , una mica de vi blanc i unes fulles de julivert.

Un cop tot preparat ho poseu al microones tapat amb la tapa corresponent.

Gradueu la temperatura segons cada un de manera que quedi mig alt, el peix ha de quedar sobtat, no resec.

Va be de posar el suc una mica per sobre i tornar a tapar algun minut mes, segons com sigui de gruixut el tall.

M'agrada fer ho aixi quan es per pocs, i perqué així no fa forto la cuina sobre tot amb peix blau.

Tot hi que es pot fer amb tipus de peix.

Es bo i rapid de fer, i no embrutes cap estri.

Bon profit !!!

Recepta presentada per;  Roser Blasco
















0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada