Ingredients:
10-12 xampinyons grans
60 g pernil salat a quadrets
3-4 dents d'all
formatge ratllat
julivert
Elaboració del plat:
Primer de tot netejeu els xampinyons i l'hi treieu el peu, el trinxeu ben petit.
Passeu els xampinyons un parell de minuts per banda i banda per la paella amb una mica d'oli, els treieu i els salpebreu.
En la mateixa paella daureu els daus de pernil a foc una mica fort, 1-2 minuts, ho retireu en un bol i continueu amb el mateix oli; poseu l'all picat i els peus dels xampinyons trinxats, una vegada cuit ho afegiu al bol on teniu el pernil junt amb el julivert, ho barregeu bé.
Poseu els xampinyon en una safata i els ompliu amb la barreja, hi posseu formatge ratllat per sobre i cap al forn, que el tindreu preescalfat a 180º. Ho deixeu uns 10 minuts.
Bon Profit!!!
En lloc de pernil, també és pot fer amb carn picada, ceba i una mica de tomàquet.
Presentada per: Cati González
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada