Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

CUIXETES DE POLLASTRE AMB PRUNES I ORELLANES

dimarts, 12 de novembre del 2019
Ingredients:
Foto: Encarna García


6 cuixes de pollastre
1 ceba
3 alls
2 tomàquets
2 fulles de llorer
1 got de vi blanc
1 grapat de prunes
deshidratades
1 grapat d'orellanes
deshidratades
pebre negre
sal i oli


Elaboració del plat:

Poseu la paella al foc amb oli i rostiu les cuixes de pollastre. Quan estiguin rostides, les traieu del foc i les reserveu. Amb el mateix oli, poseu la ceba i els alls, tallats a cuadrets i ho fregiu, quan estigui tot "potxat"hi afegiu el tomàquet també tallat a cuadrets i acabeu de fregir a foc mig.

Quan estigui una mica fet, hi poseu les cuixetes i el got de vi blanc i ho deixeu uns minuts que s'impregni tot. Seguidament cobriu-ho d'aigua, i que bulli a foc lent 1 hora.
Abans de treure-ho del foc hi afegiu les prunes i les orellanes.

Presentada per: Encarna García

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada