Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

MANDONGUILLES AMB BOLETS

diumenge, 25 d’agost del 2019
Ingredients:


600 grs de carn picada de porc
Foto de Conxi Parrado
2 Ous
Pa rallat
2 Alls
Julivert
Sal
Farina per arrebossar-les

Per la salsa de tomàquet

3 Tomàquets
1 Ceba
3 Alls
200 grs de bolets secs


Elaboració del plat

Agafeu els bolets secs, els hidratem coberts d'aigua freda durant  mitja hora (reservarem l'aigua).
Poseu la carn picada en un bol i afegim els ous, els alls,el julivert, la sal i un grapat de pa rallat.
Barregem bé.Fem les mandonguilles i les enfarinem.
Les fregim amb oli d'oliva i les reservem.
Fregiu a part els  bolets ben escorreguts, amb una mica de sal.
Amb oli de fregir les mandonguilles fem fregir la ceba tallada petita amb poc foc, i més tard afegim els alls tallats i el tomàquet.
Salem i deixem sofregir fins que estigui fet el tomàquet.
Ajuntem en una cassola les mandonguilles, els bolets i l'aigua d'hidratar els bolets.
O bé un vas de brou.
Deixeu que es cogui tot junt a poc foc al voltant de mitja hora

BON PROFIT¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Presentada per Conxi Parrado

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada