600 grs de carn picada de porc
Foto de Conxi Parrado |
Pa rallat
2 Alls
Julivert
Sal
Farina per arrebossar-les
Per la salsa de tomàquet
3 Tomàquets
1 Ceba
3 Alls
200 grs de bolets secs
Elaboració del plat
Agafeu els bolets secs, els hidratem coberts d'aigua freda durant mitja hora (reservarem l'aigua).
Poseu la carn picada en un bol i afegim els ous, els alls,el julivert, la sal i un grapat de pa rallat.
Barregem bé.Fem les mandonguilles i les enfarinem.
Les fregim amb oli d'oliva i les reservem.
Fregiu a part els bolets ben escorreguts, amb una mica de sal.
Amb oli de fregir les mandonguilles fem fregir la ceba tallada petita amb poc foc, i més tard afegim els alls tallats i el tomàquet.
Salem i deixem sofregir fins que estigui fet el tomàquet.
Ajuntem en una cassola les mandonguilles, els bolets i l'aigua d'hidratar els bolets.
O bé un vas de brou.
Deixeu que es cogui tot junt a poc foc al voltant de mitja hora
BON PROFIT¡¡¡¡¡¡¡¡¡
Presentada per Conxi Parrado
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada