Ingredients:
![]() |
Foto per Anna Jordan |
Per a 4 persones
Pa de motlle (4 llesques per persona)
Pit de pollastre filetejat
Cansalada fumada
Enciam
Tomàquet fresc
Formatge que fongui bé
(Emmental, gruyère...)
Pernil dolç
Maionesa (+curri)
Elaboració del plat:
Prepareu torreu el pa.
Fregiu la cansalada i aprofiteu aquest oli per passar per la paella la cansalada. Ha de quedar melós.
Procediu a muntar l'entrepà:
Per una banda feu un entrepà de pernil dolç i formatge (bikini).
Suqueu l'altre entrepà amb la maionesa i curri al gust, aquí hi afegireu el pollastre amb la cansalada.
Ajuntareu els dos entrepans que hem elaborat i afegireu al mig l'enciam tallat a la juliana el tomàquet.
Per presentar-lo punxarem cada cantonada amb brotxetes i tallarem per les 2 diagonals.
I ja el tenim! saludable, econòmic i reboníssim¡¡¡¡
Presentada per: Anna Jordan
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada