Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

CANALONS D'ESPINACS

divendres, 8 de desembre del 2017
ingredients

20 canelons
1 kg d'espinacs ecològics
2 ous
100 g de tonyina amb oli                           
Foto: Mª Rosa Dantí
100 g de xampinyons
1 ceba
1/2 litre de llet
50 g de mantega
25 fortmatge rellat 


Elaboració del plat

Per començar feu bullir les fulles d'espinacs. A continuació sofregiu la ceba ben trinxada amb un xic d'oli i quan rossegi, poseu-hi els xampinyons tallats. Sofregiu-ho uns minuts i afegiu els ous durs picats, la tonyina esmicolada i els espinacs trinxats. Sofregiu-ho uns minuts i repartiu-ho entre els canelons. Finalment col-loqueu en una plata per anar al forn, cobriu-los amb salsa beixamel , empolseu-los amb fortmatge i gratineu-los al forn.   


                                                                                               
                                                                                                 Bon profit
 

   Presentada per  Mª Rosa Dantí

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada