Ingredients per 4 persones:
1 litre de brou
4 rovells d'ou
4 llesques de pa de Pagès
4 trossos de fortmatge per fondre
Elaboració del plat:
Per començar, feu el brou durant 2 hores, quan el brou és fet ompliu els bols, esmicoleu les llesques de pa i repartiu-les en els bols.
A continuació, separeu els rovells de les clares i poseu-les dintre del brou.
Tot seguit es tapa amb el fortmatge i es posa al forn a 180º. Quan el fortmatge es desfà, ja es pot servir.
Bon profit
Presentat per Mª Rosa Dantí
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
ESCUDELLA DEL FRARE
Publicat per
Mª Rosa Dantí
a
17:48
dimarts, 13 de juny del 2017
Etiquetes de comentaris:
Primers plats,
Sopes i cremes,
Trobada Cuina de les Garrigues i la Segarra
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (33)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (97)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (78)
- Postres (126)
- Primers plats (191)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada