Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

CANELONS DE VERDURES

diumenge, 10 de desembre del 2017
ingredients:


 (Per a 6 persones)

20 canelons
1 ceba
1 carbassó
1 alberginia
1/2 pebrot vermell
1/2 pebrot verd
1 pastanaga
3 tomàquets vermells
200 gr. de xampinyons

Beixamel:
70 grs. de mantega
70 grs. de farina
1 litre de llet sencera
sal, pebre blanc, nou moscada.
formatge emmental ratllat.


Elaboració del plat

Per començar poseu a bullir els canelons i els deixeu a punt de farçir.
Talleu en juliana totes les verdures i els xampinyons.
Primer de tot sofregiu els alls, tallats petits, i tot seguit la ceba i quan estigui rossa tots els altres ingredients, menys els tomàquets que els posareu al final i ho salpebreu.
Feu-ho coure a foc lent uns 10 minuts.
Ara anem, per la beixamel:
En un cassó gruixut desfeu la mantega, i quan sigui fosa, afegiu-hi la farina, la deixeu enrossir una mica i a continuació tireu-hi la llet i sense deixar de remenar amb el batedor per evitar grumolls.
Quan la llet arrenqui el bull, es condimenta amb sal , pebre blanc mòlt i nou moscada.
Si la voleu una salsa més espessa s'ha de reduir la quantitat de llet.
Vinga, ara ompliu els canelons.
Col·loqueu-los en una safata per anar al forn amb una mica de beixamel al fons i  la resta de la salsa serà per posar per damunt dels canelons.
Escampeu-hi formatge ratllat i una mica de mantega. Poseu-los a gratinar, fins que estiguin rossets.

Bon Profit !!! 

Elaborada per  Irene Feliu

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada