Foto: M.Assumpció Fontcuberta |
4 anxoves salades
2 ous durs
2 grans d'all
1 cullerada de vi blanc
Julivert
Oli
Sal i pebre
Elaboració del plat:
Primer, feu bullir els espinacs ben rentats en una olla amb aigua abundant i un pessic de sal i, un cop cuits, escorreu-los i reserveu-los.
Netegeu les anxoves sota l'aixeta, obriu-les pel llom per treure'n l'espina i separeu-ne els filets. Seguidament, peleu els alls i piqueu-los juntament amb el julivert. Poseu una paella al foc amb un xic d'oli i salteu-hi els espinacs amb l'all i el julivert trinxats. Salpebreu-los lleugerament i afegiu-hi tot seguit els filets d'anxova i una cullerada de vi blanc. Continueu saltejant els espinacs fins que quedin bastant secs i serviu-los amb uns grills d'ou dur per sobre.
Recepta extreta del llibre: Cuina tradicional de les Garrigues.
Presentada per: M. Assumpció Fontcuberta
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada