fotos: Assumpciò Volart |
Per a 4 persones
1 kg de farina
2 rovells d'ou
100g de llevat
4 arengades
2 pebrots vermells
2 tomàquets
50g de llom
oli
sal
Elaboració del plat:
Primer, prepareu la pasta. Poseu la farina sobre el marbre i feu-li un forat al mig per donar-li forma
de volcà. Tireu-li el llevat, els rovells d'ou i una mica d'aigua i treballeu els ingredients fins a aconseguir una pasta homogènia. Si veieu que és massa seca, afegiu-hi una mica més d'aigua. Quan estigui llesta, emboliqueu-la amb un drap i deixeu-la reposar uns deu minuts. Després, torneu-la a treballar amb una mica d'oli. Agafeu-ne porcions, esteneu les copes amb ajuda del corró i poseu-les en una safata del forn. Tot seguit, escaliveu els pebrots, peleu-los a trossos. Salteu el llom tallat a trossos en una altra paella, talleu els tomàquets a rodanxes i, un cop llestos aquets ingredients, tireu un rajolí d'oli per sobre de les coques i distribuïu els pebrots, el llom i els tomàquets pel damunt, juntament amb les arengades.Al final, tireu-li un altre raig d'oli i poseu les coques a coure al forn a 170º durant30 minuts.
Presentada per: Assumpció Volart
.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada