Foto: Montserrat Pujadas |
Pel massapà
200 grs ametlla en pols
200 grs sucre
aigua
Pel pastis
4 ous
50 grs sucre
150 grs mantega
150 grs farina
1 sobre de llevat Royal
Ralladura de llimona
Per acabar el
pastis
50 grs sucre
50 grs glucosa
50 grs mantega
200 grs ametlla de palets
1 cullerada d’aigua
Elaboració del plat:
En el bol de la batedora, posar-hi l’ametlla en pols, el sucre i una mica
d’aigua, batre per fer el massapà.
Al
massapà afegir-hi la resta de ingredients, els ous d’un en un, la mantega a
punt de pomada, el llevat i finalment la farina tamissada.
Posar
la massa en un motlle rectangular, forrar-lo amb paper pel forn, untar-lo amb
mantega i tirar-hi una mica de farina perquè no s’anganxi.
Coure’l
a una temperatura de 180º durant uns 45 minuts.
En
un cassó posar tots els ingredients per acabar el pastís, el sucre, la glucosa,
la mantega, una mica d’aigua i les ametlles de palet, deixar que bullir una
mica, anar remenant que no s’anganxi fins que quedi una mica gelatinós.
Un
cop cuit el pastis,col·locar aquesta massa per sobre i gratinar-lo fins que
quedi rosset .
Presentada per: Montserrat Pujadas
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada