fotos: Assumpció Volart |
150g de sucre
1 got de llet
300g de farina
un sobre de llevat
200g de fruita confitada.
100g d´ametlles
llimona ratllada
sucre llustre
paper vegetal de forn
Elaboració del plat:
Aneu incorporant els ingredients (menys la fruita confitada i les ametlles) de forma progressiva en una batedora, de manera que acabeu obtenint una crema líquida.
A continuació, afegiu-hi la fruita confitada. Aboqueu aquesta barreja en un motlle de pastís
i sobre el paper vegetal. Deixeu-la reposar una estona i, després, recobriu la pasta amb les
ametlles per sobre i poseu els motlles al forn, a 200ºC, durant aproximadament 30 minuts.
Aquesta coca té la textura del pa de pessic, per tant podeu comprovar si és cuita punxant un
escuradents al centre i mirant si surt sec. Finalment hi posem el sucre llustre per sobre.
Presentada per: Assumpció Volart
La provaré de fer a veure com surt..