Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

ARRÒS DE MUNTANYA

dimecres, 1 de març del 2017
Ingredients:
Foto de Cati González

Per 4 persones.

300 gr d'arròs rodó
250 gr de bolets variats
carn
pollastreconill
botifarra
costella de porc
1 ceba
2 grans d'all
2 tomàquets
1-1,2 l de brou de carn

Per la picada:

1 all
julivert
uns brins de safrà
sal


Elaboració del plat:


Començarem sofregint totes les carns salpebrades i tallades a trossets i les deixem a part.
En el mateix oli saltegem els bolets i també els reservem.
Ara preparem en la mateixa paella el sofregit, amb la ceba, els alls i el tomàquet ratllat.
Quan estigui ben reduït, afegim l'arròs i el deixem sofregir durant un parell de minuts.
Després afegim la carn, els bolets i el brou calent.
Quan faltin uns cinc minuts per finalitzar la cocció de l'arròs, posem la picada.
En acabar es deixa reposar uns minutets.

Bon Profit.

Presentada per Cati González

1 comentaris:

  1. Roser Blasco ha dit...:

    Quins bolets Cati deu ser bonisiiim!!

Publica un comentari a l'entrada