Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

RISOTTO DE CEPS

dimecres, 1 de març del 2017
Ingredients:


400 g d'arròs Arborio o Bomba
100 g de ceps laminats
50 g de mantega
1 ceba mitjana
1 gra d'all
Brou vegetal
Crema de llet
Formatge Parmesà ratllat
Sal
Pebre

Opcional
Un gotet de vi blanc
Tòfona

Elaboració del plat:

Posar els ceps en remull durant dues hores, colar-ho hi guardar l'aigua.
Ratllar la ceba i l'all, sofregir-ho amb la mantega, quan estigui rosset afegir-hi els ceps, donar unes voltes hi tirar-hi l'arròs.
Escalfar l'aigua dels ceps i el brou vegetal.
Un cop calent afegir-ho de mica en mica a l'arròs, anar remenant afegint-hi el brou.
Coure uns 15 minuts.
Posar sal i pebre al gust.
Afegir-hi una mica de crema de llet.
Tirar-hi el formatge ratllat, tot remenant perquè quedi cremós.

Si es vol al final es pot posar una mica de tòfona i una mica de vi blanc.

Presentada per, Montserrat Pujadas




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada