Foto de Cati González |
Per 4 persones.
300 gr d'arròs rodó
250 gr de bolets variats
carn
pollastreconill
botifarra
costella de porc
1 ceba
2 grans d'all
2 tomàquets
1-1,2 l de brou de carn
Per la picada:
1 all
julivert
uns brins de safrà
sal
Elaboració del plat:
Començarem sofregint totes les carns salpebrades i tallades a trossets i les deixem a part.
En el mateix oli saltegem els bolets i també els reservem.
Ara preparem en la mateixa paella el sofregit, amb la ceba, els alls i el tomàquet ratllat.
Quan estigui ben reduït, afegim l'arròs i el deixem sofregir durant un parell de minuts.
Després afegim la carn, els bolets i el brou calent.
Quan faltin uns cinc minuts per finalitzar la cocció de l'arròs, posem la picada.
En acabar es deixa reposar uns minutets.
Bon Profit.
Presentada per Cati González
Quins bolets Cati deu ser bonisiiim!!