Foto: Assumpció Fontcuberta |
Tripa i peus de
be
Per la samfaina:
Ceba
Albergínia
Pebrot
Tomàquet
Alls
Elaboració del plat:
Compreu la tripa
i els peus cuits. Un cop a casa, ho feu bullir una altra vegada i en reserveu
l’aigua.
Feu la samfaina
tallant els ingredients ben petits (el pebrot, l’albergínia, i la ceba), que
vagi coent fins que estigui ben melós. Afegiu l’all trinxat i hi doneu un
parell de voltes.
Mentrestant,
talleu la tripa i els peuets. Un cop estigui la samfaina ben confitada, ho
afegiu a la cassola. Poseu-hi una mica d’aigua calenta que heu reservat de
bullir la tripa, fins que ho cobreixi tot i deixeu que faci el xup-xup, fins
que estigui ben tendre. Rectifiqueu-ho de sal i ja es pot servir.
Presentada per: Angelina Mas
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada