Foto: Roser Blasco |
500 gr de fideus
del núm. 2
1 kg de peix de
roca variat
4 o 5 alls
1 ceba
1 cullerada de
pebre vermell dolç
Elaboració del plat:
Feu el fumet amb
el peix de roca. Poseu l’oli en una cassola o una paella i fregiu-hi els alls
vigilant que no es cremin. Traieu-los i els poseu al fumet, juntament amb la
cullerada de pebre vermell, i que vagi bullint. Fregiu en aquest oli els fideus
a foc viu fins que siguin rossos. Traieu-los i reserveu-los. A la mateixa
cassola sofregiu la ceba ratllada fins que sigui ben confitada; si cal,
afegiu-hi una mica més d’oli. Torneu-hi a posar els fideus i ho remeneu una
mica. Coleu el fumet, passeu el peix pel colador xinès i el poseu a la cassola,
fins a cobrir els fideus. Deixeu-ho bullir uns 5 minuts a foc alegre i,
després, a foc suau. Han de quedar secs.
Es pot
acompanyar d’allioli.
Presentada per: Maria
Galbany
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada