Foto: Roser Blasco |
1 llonza
llaminera
1 ceba
2 grans d’all
1 culleradeta de
farina
1 vas de suc de
taronja
1 culleradeta de
sucre
1 culleradeta de
vinagre
2 cullerades de
Cointreau o un gotet de vi blanc
Elaboració del plat:
Rostiu la llonza
en una cassola amb oli calent. Quan sigui rossa traieu-la del foc i
reserveu-la. En el mateix oli sofregiu-hi la ceba i l’all, i quan sigui ben
cuita poseu-hi la farina. Remeneu una mica, poseu-hi el vi o el Cointreau, el
suc de taronja, el sucre i el vinagre. Poseu-hi la llonza i deixeu-ho que vagi
fent el xup-xup fins que la carn sigui tendra (una mitja hora). Un cop cuita
deixeu que es refredi i talleu-la primeta. Torneu a posar la carn a la cassola, deixeu que arrenqui una mica el bull i ja ho podreu servir.
Presentada per: Felisa
Montal
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada