Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

LLONSA LLAMINERA A LA SAL

divendres, 16 de setembre del 2016
Ingredients:

Fotos: Roser Blasco

1 llonsa llaminera
1 tassa grossa de sal gruixuda
1/2 tassa de cafè de pebre negre amb gra
Oli d'oliva verge extra

Elaboració del plat:

En primer lloc, aixafeu els grans de pebre una mica al morter, hi poseu-ho juntament amb la sal en una plata Seguidament, arrebosseu la llonza amb aquesta barreja com si fos una croqueta.No patiu que després la sal ja es desenganxa mentre es cou.
Un cop les graelles estiguin ben calentes poseu-hi la carn, espereu que cogui una estoneta , gireu-la amb compte, ja veureu que és al punt quan va agafant una mica de cos.
Un cop cuita traieu-la del foc, espolseu la sal que sobri hi talleu-la a sobre una fusta guardant el suc que fa. Seguidament ho poseu en una plata i poseu un raget d'oli d'oliva bo per sobre i ja esta llest. Ha de ser fet i menjat desseguida, és important trobar el punt just de cocció, un mica rosat.
Així sol ja és bo, però si voleu es pot acompanyar d'alguna salsa que us agradi.

Bon profit !!

Presentada per:  Roser Blasco  

( Recepta, Assumpció Torras)


 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada