400 grs de bacallà desalat
400 grs de mongetes del ganxet cuites
escarola
vinagre de xerès
oli
sal
pebre
alfàbrega o menta o
julivert (opcional)
Fotos: Montserrat Pujadas |
Per decorar:
salsa romesco
anxoves
branqueta de menta o
julivert
Elaboració del plat:
Esqueixar el bacallà i desalar-lo
Marinar-lo amb vinagre, oli i pebre durant 4 hores
Coure les mongetes del ganxet
Muntar el plat:
En un aro d’acer posar-hi les mongetes, amanir-les amb una mica d’oli.
Posar l’escarola tallada petita, amanir-la amb vinagre, oli, sal.
A sobre posar-hi el bacallà ben escorregut, amanir-lo amb unes gotes de vinagre, oli i sal.
Si t’agraden les herbes aromàtiques hi pots posar alfàbrega o menta o julivert tallat petit.
Acabar el plat amb una mica de salsa de romesco, anxoves i una branqueta de menta o julivert per decorar.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada