Les receptes de les dones de Palou









Galeria d'imatges
XATONADA
Publicat per
Conxi Parrado
a
18:57
dimecres, 23 d’abril del 2014
Ingredients:
1 Escarola
150 grs. de bacallà d' salat
1 Llauna de tonyina
1 Llauna d' anxoves
50 gr. de olives verdes i negres
50 ml. d'oli d' oliva
1 cullereta de sal
25 ml. vinagre Mòdena
Salsa Romesco.
1 nyora
50 grs. d'ametlles torrades
50 grs. d'avellanes torrades
50 ml. d'oli
2 grans d'all escalivats
2 tomàquets escalivats
1 gra d'all cru
50 ml d' vinagre
Elaboració del plat:
Agafeu l'escarola la renteu ben rentada, i la poseu en un bol. Poseu la tonyina, les anxoves, les olives verdes i negres. Esquexeiu el bacallà, i amaniu-la amb oli d'oliva.
Per la salsa agafeu la nyora i l'escaldeu i li treieu la pell. En un bol es posen tots els ingredients i es
tritura tot , que quedi una salsa una mica compacte.
Bon Profit.
Presentada per Conxi Parrado
Etiquetes de comentaris:
Peix,
Primers plats,
Recepta del mes
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (26)
- Bolets (33)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (99)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Llegums (30)
- Làctics (18)
- Marisc (32)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (25)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (80)
- Postres (129)
- Primers plats (192)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (138)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada