![]() |
Foto: Roser Blasco |
1/2 k de pèsols bullits
4 carxofes bullides
1 c sopera de farina
2 tomàquets madurs
2 grans d'all
1 ceba
julivert
Elaboració del plat :
Feu un sofregit amb la ceba trinxada, els alls i el tomàquet tallat petit
Quant estigui cuit el sofregit poseu la cullerada de farina , remeneu una mica i poseu-hi una mica d'aigua calenta.
Llavors poseu-hi els pèsols i els ous partits per la meitat, les carxofes les talleu en quatre trossos, les enfarineu i fregiu una mica, les afegiu a la cassola i tot plegat es deixa fer una mica la xup xup.
En aquest plat hi podeu afegir uns talls de bacallà prèviament enfarinats i freguits , rap, lluç etc. llavors queda un plat mes complert.
Presentada per Roser Blasco
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada