Carxofes tendres
![]() |
Foto: Roser Blasco |
Cansalada viada
Botifarra negre de les faves
Botifarra crua
Alls tendres
Cebes tendres
Tomàquet ben madur
Llorer
Menta fresca
Farigola
Un gotet de vi bo
Les quantitats dels ingredients son variables, a gust de cada un.
El millor moment per fer aquest plat és el temps dels pèsols frescos, tot i que també es pot fer amb les verdures congelades.
Netegem les carxofes i els pèsols.
Posem oli o llard en una cassola, sofregim una mica la cansalada tallada a trossets i la botifarra crua que guardarem per afegir després.
Posem les carxofes i els pèsols, la ceba i els alls tallats petits.
Donem un parell de tombs a la cassola, i afegim els tomàquets tallats en quatre trossos.
Posem el llorer, i les herbes fresques.
Un cop estigui mig cuit, afegim el vi, la botifarra crua i la negra tallada a trossos.
Si veiem que ens queda una mica sec hi podem afegir miquetes d'aigua calenta.
Boníssim mm !!!!
Presentada per Roser Blasco
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada