Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

PESOLS I CARXOFES OFEGATS

dimecres, 3 de juliol del 2013
Ingredients :

Carxofes  tendres
Foto: Roser Blasco
Pèsols frescos
Cansalada viada
Botifarra negre de les faves
Botifarra crua
Alls tendres
Cebes tendres

Tomàquet ben madur
Llorer
Menta fresca
Farigola
Un gotet de vi bo

Elaboració del plat :

Les quantitats dels ingredients son variables, a gust de cada un.
El millor moment per fer aquest plat és el temps dels pèsols frescos, tot i que també es pot fer amb les verdures congelades.
Netegem les carxofes i els pèsols.
Posem oli o llard en una cassola, sofregim una mica la cansalada tallada a trossets i la botifarra crua que  guardarem per afegir després.
Posem les carxofes i els pèsols, la ceba i els alls tallats petits.
Donem un parell de tombs a la cassola, i afegim els tomàquets tallats en quatre trossos.
Posem el llorer, i les herbes fresques.
Un cop estigui mig cuit, afegim el vi, la botifarra crua i la negra tallada a trossos.
Si veiem que ens queda una mica sec hi podem afegir miquetes d'aigua calenta.

Boníssim mm !!!!

Presentada per  Roser Blasco








0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada