1/2 kg de formatge de vaca (semicurat)
1/2 kg de midó de iuca
2 cullerada de sucre
1 got de llet
sal al gust
50 gr de iuca cuita
2 cullerades de mantega
margarina
(Ingredients per a 30 panets aproximadament)
Elaboració del plat:
Pa típic de Bolívia, concretament de Santa Cruz de la Sierra.
Elaboració del plat:
Pa típic de Bolívia, concretament de Santa Cruz de la Sierra.
Per fer aquest pa s'utilitzen els ingredients típics del país. S'acostuma a menjar aquest pa per esmorzar i berenar acompanyant-lo amb un te o cafè.
Cal posar en un bol el formatge ratllat i afegir-hi el midó de iuca, el sucre, la sal (en el cas que el fortmatge no sigui salat), la iuca cuita i la mantega.
Un cop barrejats aquests ingredients s'hi ha d'afegir el got de llet, però a poc a poc, treballant la massa fins que quedi suau (no seca) i sense grumolls.
Un cop preparada la massa, cal fer unes boletes de la mida que es vulgui (la més habitual és la del palmell de la mà).
Quan estiguin fetes les boletes s'hi ha de fer un foradet amb el dit per la banda de sota i posar-les en una safata enfarinada per portar-les al forn.
El forn ha d'estar prèviament escalfat a uns 170 graus i s'hi ha de posar els cuñapés uns 20-25 minuts fins que quedin una mica daurats.
Cal posar en un bol el formatge ratllat i afegir-hi el midó de iuca, el sucre, la sal (en el cas que el fortmatge no sigui salat), la iuca cuita i la mantega.
Un cop barrejats aquests ingredients s'hi ha d'afegir el got de llet, però a poc a poc, treballant la massa fins que quedi suau (no seca) i sense grumolls.
Un cop preparada la massa, cal fer unes boletes de la mida que es vulgui (la més habitual és la del palmell de la mà).
Quan estiguin fetes les boletes s'hi ha de fer un foradet amb el dit per la banda de sota i posar-les en una safata enfarinada per portar-les al forn.
El forn ha d'estar prèviament escalfat a uns 170 graus i s'hi ha de posar els cuñapés uns 20-25 minuts fins que quedin una mica daurats.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada