1 pollastre tallat a trossos
1/2 kg. de cebes de Figueres
1/4 de litre de cervesa
200cc. de caldo de pollastre
1 cullerada de farina
1cullerada de vinagre
1 ramet d´herbes ( farigola, llor i julivert )
Oli d'oliva
Sal i pebre.
Elaboració del plat:
Posar l'oli en una cassola i els trossos de pollastre perquè quedin ben rosos. Guardar-lo.
Amb el mateix oli fregir la ceba tallada una mica grossa.
Quant la ceba sigui ben cuita afegir-hi una cullerada de farina; deixar-la enrossir i seguidament tirar-hi la cervesa. Coure-ho uns minuts i afegir-hi el pollastre, el ramet d´herbes, la cullerada de vinagre i el caldo, i deixar-ho coure a foc lent fins que quedi sense suc.
Es pot servir amb la mateixa cassola, en una plata acompanyat amb puré de patates o de pomes.
Presentada per Francesc Baviano.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada