Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

POLLASTRE AL CAVA AMB PRUNES

dimecres, 10 d’abril del 2013
Ingredients:


1 Pollastre en 10 trossos
500 Grs. de cebes petites
Mitja ampolla de cava brut
150 Grs. de prunes
1 Cullerada de maicena

Elaboració del plat:

Pelar les cebes. Posar les prunes en remull amb aigua freda durant 15 min. Saltejar les cebes en una cassola amb una mica d'oli i retirar-les. Salar el pollastre i daurar-lo en la mateixa cassola amb una mica d'oli. Una vegada ben durat el pollastre afegim les prunes i les cebes. Seguidament afegir el cava i deixar-ho coure tot junt i tapat durant 30 min. Si una vegada cuit el pollastre queda la salsa una mica clara afegir una mica de maicena amb aigua freda.
És bo preparar el plat el dia abans de menjar-lo.

Presentada per Encarna Garcia

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada