Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

POLLASTRE AL CURRY

dimecres, 10 d’abril del 2013
Ingredients:


1 pollastre
1 ceba mitjana
1 cullerada petita de curry
1 dl. de vi blanc
2 pomes mitjanes
375 c.c. de brou de pollastre


Elaboració del plat:

Es daura el pollastre, salat, enfarinat i a trossos, en una cassola amb una mica d'oli i es treu. S'ofega un xic la ceba ben trinxada, s'hi aboca el vi tot a la mateixa cassola; es redueix a la meitat, s'hi afegeix el brou calent i el curry. Es posa altre vegada el pollastre a la cassola, es cou a poc a poc 30 minuts. S'hi  afegeixen les pomes pelades i tallades a trossos.
En servir-lo se'l col·loca en  una safata, es cobreix amb salsa i s'adorna amb les pomes.

Presentada per Mª Rosa Dantí

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada