Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

MONGETES DEL GANXET AMB POPETS

dimecres, 13 de febrer del 2013
Ingredients:


500 grs. mongetes del ganxet, que ja les tindrem cuites.
500 grs. popets
1 ceba mitjana
2 tomàquets grossos madurs
1 fulla de llorer
Oli, sal, pebre mòlt, vi blanc, julivert.
Picada: 12 ametlles torrades
2 grans d'all
Una mica de safrà

Elaboració del plat:

Primer de tot hem de coure les mongetes,que hem tingut en remull unes hores abans.
Fer el sofregit amb la ceba i els tomàquets.
Tot seguit afegir el pebre, un raig de vi blanc i els popets.
A continuació, afegir suc de coure les mongetes o fumet, fins cobrir els popets i deixar que coguin a foc baix.
Quan els popets son cuits, corregir de sal, i després hi afegim les mongetes del ganxet.
Afegir-hi la picada i deixar coure tot plegat 8 o 10 minuts més.
Abans de servir ho espolsarem amb el julivert trinxat.
Presentada per Irene Feliu

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada