4 talls de penques de bacallà
200 g. de mongetes del ganxet
2 cebes de Figueres ( mitjanes)
1 ceba de Figueres ( podem bullir-la junt amb les mongetes )
farina ( per arrebossar)
sal.
Un cop tinguem les mongetes remullades del dia abans, les posarem en un pot amb aigua i al foc, deixarem que bullin uns tres quarts d`hora i les guardarem.
Agafarem les penques de bacallà i un cop enfarinades, les passarem per la paella fins que agafin una mica de color i les guardarem.
En una cassola posarem les cebes tallades ben petites i deixarem que agafin color; tot seguit afegirem el suc de les mongetes i el sofregit de ceba deixant que redueixi tot plegat. Posarem els talls de bacallà
per sobre i ho deixarem un parell de minuts més, per tal de que les penques agafin l´olor i el gust del suc de les mongetes. Ho treurem i ho servirem.
Presentada per Lourdes Batlles.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada