Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

POP AMB CANSALADA, ALBERGINIA I BLAT DE MORO

dimecres, 26 de setembre del 2012
Ingredients:


250g de potes de pop de roca cuit
sal, pebre negre en gra, llorer
100g de mantega
150 ml de fumet de peix
4 llesques de cansalada salada tallada de forma molt fina
4 panotxes de blat de moro de la creu de mida petita
1 albergínia fumada
sal de Gerri de la sal
oli d'oliva verge extra


Elaboració del plat:

Per coure el pop, poseu una olla amb aigua, sal, boles de pebre i llorer, i escaldeu-hi el pop 3 vegades, de 40 s cada immersió.
Després, coeu-lo 40 min a foc mitjà. Quan el pop sigui cuit, deixeu-lo refredar a la mateixa aigua de cocció.
Quan el pop sigui fred, trèieu-lo de l'aigua i talleu-li els tentacles, sencers, i després talleu-lo a làmines fines; guardeu-les muntades.
Per a la salsa:
Feu que la mantega es cremi i afegiu-hi el fumet. Poseu-ho a foc fort fins que lligui i reserveu-ho.
Escaliveu l' albergínia, peleu-la i reserveu-la tallada a daus grossos.
Marqueu el blat de moro i acabeu-lo de coure al forn. a 180ºC,1 min.
Munteu el plat: una ratlla de salsa a sota del pop, la llesca de cansalada a sobre. Al costat, l' albergínia i el blat de moro. Salseu-ho i poseu-hi brots d' herbes fresques.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada