16 llagostins
100 g de quinoa
1 clara d'ou
sal
pebre negre
suc de llimona
oli d'oliva verge extra
16 broquetes de fusta
Elaboració del plat:
peleu els llagostins.Tot seguit, amb l'ajuda d'un escuradents i amb cura, retireu-ne el fil negre que recorre tota la cua.
Claveu-los a les broquetes i amaniu-los amb sal, pebre i suc de llimona. Deixeu-los reposar uns minuts.
Mentrestant, bateu lleugerament la clara.Tot seguit, arreboseu els llagontins, primer passant-los per le clara i,després, per la quinoa .
Poseu un olla estreta i alta al foc, amb oli per fregir, i, quan l'oli sigui ben calent (a uns 175ºC)
introduiu-hi els llagostins uns instants, fins que s'hagin cuit i la quiona s'hagi inflat.
Tot seguit, retireu-los i deixeu-los reposar sobre paper de cuina, perquè n'absorbeixi l'oli.
Serviu-los, encara calents, com aperitiu.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada