Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

GALETES FLORENTINES

dimarts, 14 d’agost del 2012
Ingredients:


150 g de taronja confitada
100 g d' ametlles crues i pelades
6 cullerades de llet condensada
2 cullerades de farina


Elaboració de plat:

Primer de tot, triturem les ametlles. Hi afegim la taronja tallada petita i ho barregem amb la llet condensada i les 2 cullerades de farina. Ho remenem una estoneta fins que quedi tot ben barrejat.
Seguidament, encenem el forn. Florem una safata d' anar al forn amb paper apergaminat untat amb oli de gira-sol. Anem posant pilonets d' aquesta pasta, la qual aplanem amb la mateixa cullera.
Deixem que quedin rossetes. Seguidament,  les treiem del forn i les deixem refredar. En acabat, les guardem en una capsa metàl·lica.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada