1 pinya natural (o de conserva)
150 de sucre
3 ous
1/4 l de llet
3 cullerades de farina de blat de moro
Elaboració del plat:
Primer de tot, agafem un pot i hi posem el sucre i els rovells d' ou; ho remenem i hi afegim la llet i la farina de blat de moro. Hem de fer que la pasta quedi sense cap grumoll de la farina.
A continuació, posem el pot al foc i anem remenat fins que arrenqui el bull; després, treiem el pot del foc i continuem remenant fins que es refredi una mica.
Tot seguit, triturem la pinya ben fina i la posem dins del pot. Ho remenem ben remenat i ja ho podem posar en cassoletes individuals o en una flamera gran.
Un cop fret, ja ho podem condicionar dins de la nevera. Es un postre deliciós.
Presentada per Mª Rosa Claveria
Un cop fret, ja ho podem condicionar dins de la nevera. Es un postre deliciós.
Presentada per Mª Rosa Claveria
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada