Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

LLUÇ AMB ESCALIVADA A LA PAPILLOTA

dimecres, 9 de maig del 2012
Foto. Mª. Assumpció Fontcuberta.
Ingredients:

1 Lluç de kg fet amb 2 filets
2 pebrots
2 albergínies
reducció de vinagre de Mòdena
salsa de tomàquet
paper de plata
2 ous durs

Elaboració del plat:

Es prepara el lluç en dos filets, se´n fan els talls a la mide que cadascú necessiti. Es posa paper de plata sobre el marbre, s'hi posa el tall de lluç, l'escalivada i la sal.
S'embolica i es posa al forn durant 10 minuts, en funció de la temperatura i del tipus de forn.
Un cop cuit es posa el plat i s'adorna amb l'ou dur i la reducció de vinagre o també és molt bo amb la salsa de tomàquet.
Es pot servir calent o fred.
Presentada per Mª Assumpció Fontcuberta.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada