Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

LLUÇ AL FORN AMB SALSA D'AMETLLES

dimecres, 9 de maig del 2012
Ingredients:
Foto: Roser Blasco

4 talls de lluç (fresc o congelat)
8 ametlles
2 branquillons de julivert
2 patates
1 ceba
3 grans d'all
3 llesques petites de pa
1 got de txacoli o vi blanc
farina
oli d'oliva
sal

 Elaboració del plat:

Peleu les patates, les talleu primetes, les fregiu amb oli d'oliva, mirant que no s'arribin a torrar, i les poseu en una plata que pugui anar al forn.
Per preparar la salsa, fregireu la ceba, tallada prima, i hi afegireu el txacoli o vi blanc. Quan la ceba serà una mica morta o estovada, hi afegireu la picada, que fareu amb les tres llesquetes de pa fregides, posades al morter amb les ametlles, els tres grans d`all i el julivert.
Saleu ara els talls de lluç i els enfarinareu i fregireu dos minuts per cada banda. Ja fregits, posareu els talls de lluç a la plata del forn sobre el llit de patates fregides, hi abocareu la salsa per damunt, ho tindreu entre cinc i sis minuts al forn i ja ho podreu portar a taula.
Presentada per Hilde

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada