Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

BRAÇ DE GITANO DE TARONJA

dimecres, 30 de maig del 2012
Ingredients:


4 ous
Una mica de pell de llimona ratllada
100 g. de farina
100 g. de sucre
Melmelada de taronja

Elaboració del plat:

Barrejeu 2 ous sencers, més 2 rovells amb el sucre i la pell de la llimona ratllada.
Reserveu les dues clares.
Bateu-ho 25 minuts sense parar.
Tireu-hi la  farina poc a poc, per evitar que es formin grumolls.
Afegiu-hi  les dues clares d'ou, batudes a punt de merenga.
Poseu-ho en una plata amb paper vegetal.
Preescalfeu el forn, i al moment d'enfornar el baixareu a temperatura mitjana.
El braç quant sigui ros, treieu-lo del forn.
Aboqueu-lo del revés sobre el marbre o en una plata específica, i traieu el paper.
Poseu-hi la melmelada de taronja abans que es refredi el braç i enrotlleu-lo tot seguit.
Finalment, poseu-hi sucre llustre per sobre.

Presentada per Mª Dolors Puig



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada