Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

SALAME DI CIOCCOLATO

dimecres, 25 d’abril del 2012
Ingredients:


300 g de galetes maria
80 g de xocolata negra (mínim 70 % de cacau)
1 ou
l50 g de sucre
100 g de mantega
50 g de cacau en pols
1 copeta de licor

Elaboració del plat:

Trossejar les galetes amb les mans, trossos ben petits.
Ratllar la xocolata i fondre al bany maria junt amb la mantega.
Batre els ous amb el sucre i afegir-hi la xocolata amb la mantega, el cacau en pols, les galetes triturades i el licor.
Barrejar bé. Formar una barra rodona, com un braç de gitano, d`uns 5 cm de diàmetre. Embolicar amb paper d`alumini i deixar reposar al congelador durant almenys 12 hores.
Presentada per Marta Pelegrina Dantí

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada