Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

SACHER

dimecres, 25 d’abril del 2012
Ingredients:


Pa de pessic:

100 grs. de xocolata negra
60  grs. de farina
80  grs. de sucre
4 ous
25 grs. de mantega
1 sobre de  llevat

 Farcit:

Melmelada d'albercoc
Aigua, rom negre, 50 grs. de sucre

Cobertura: 

100 grs. de xocolata negra
50 cl. de nata per muntar
50 grs. de mantega

Elaboració del plat:

Fem el pa de pessic, desfent la xocolata amb la mantega.
A part batre els ous amb la meitat del sucre i ho afegim a la base de xocolata. Ho barregem bé i hi posem la farina i el llevat.
Muntem les clares amb el sucre restant i ho afegim a la barreja.
Posem la massa en un motlle al forn a 180º uns 20 minuts. Deixar-ho refredar.
L' obrim per la meitat i el mullem amb l'almívar, (que em fet amb aigua, sucre i rom) i la untem amb la melmelada.
Escalfem la nata fins que bulli i hi desfem la xocolata a trossets amb la mantega.
Amb aquesta cobertura, banyem el pastís.

Presentada per Irene Feliu

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada