250 g de xocolata de postres
15 g de melmelada de maduixes
l5 g de melmelada de llimona
l5 g de melmelada de llimona
l5 g de melmelada de kiwi
2 cullerades de nata
paper de bombolles
Trossejarem la xocolata i la fondrem al microones o al bany maria.
Un cop fosa l'extendrem sobre el paper de bombolles per la part rugosa i la deixarem reposar fins que quedi ben endurida.
Retirarem el paper de bombolles i partirem la làmina de xocolata.
Tot seguit omplim els forats amb les diferents melmelades i la nata ben freda.
2 cullerades de nata
paper de bombolles
Trossejarem la xocolata i la fondrem al microones o al bany maria.
Un cop fosa l'extendrem sobre el paper de bombolles per la part rugosa i la deixarem reposar fins que quedi ben endurida.
Retirarem el paper de bombolles i partirem la làmina de xocolata.
Tot seguit omplim els forats amb les diferents melmelades i la nata ben freda.
Consell: És important deixar endurir bé la xocolata per manipular-la amb més facilitat.
Presentada per Maria Pont i Vié
Presentada per Maria Pont i Vié
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada