Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

OUS DURS EMBOLICATS DE CARN

dimecres, 21 de març del 2012
Ingredients:


7 ous
400gr de carn picada de velleda
100gr de pa rallat
100gr de farina
100gr formatge rallat per gratinar salsa beixamel
oli, sal i pebre


Elaboració del plat:

Coure 6 ous en aigua bullint salada durant 10 minuts.
Refredar els ous i pelar-los.
Salpebrem la carn picada i fem 6 porcions iguals.
Fem una porció de carn i emboliquem l'ou formant una bola.
Arrebossem les boles primer amb farina, després per ou, i per últim pa ratllat.
Fregim amb abudant  oli i les escorrem amb paper absorbent.
Partim les boles de carn i les posem en una cassola amb salsa beixamel i formatge rallat per sobre.
Gratinar al forn a 180º.

Presentada per Fuencisla González 

    0 comentaris:

    Publica un comentari a l'entrada