Ingredients:
(per a 4 persones)
4 ous
200g de maicena
150g de xocolata (80% de cacau)
Elaboració:
Poseu el forn a 250 graus i mentrestant aneu preparant la massa, barrejant els 4 ous i la maicena.
Desfeu la xocolata al bany maria o també al microones i barregeu-la alb la resta.
Compreu motlles de paper de Magdalena i poseu al seu interior la massa.
Poseu-les al forn i passat 15 minuts ja podeu tastar aquest coulants i notareu que la xocolata líquida en el seu interior interior se us desfarà a la boca.
Presentada per Maria Rosa Claveria
Les receptes de les dones de Palou









Galeria d'imatges
COULANT DE XOCOLATA
Publicat per
Encarna Garcia
a
16:39
dimecres, 22 de febrer del 2012
Etiquetes de comentaris:
Postres,
Trobada Pastissos amb fruita,
Trobada Xocolata,
Xocolata
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (26)
- Bolets (33)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (98)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Llegums (30)
- Làctics (18)
- Marisc (31)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (25)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (79)
- Postres (126)
- Primers plats (192)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
Les autores
Receptari de postres
Powered by
Issuu
Publish for Free
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada