Ingredients:
100 grs. de formatge de gruyère
1 ou
pa de motlle
Elaboració del plat:
Tallem el pa i li treiem la crosta.
El passem per l'ou batut i després per el formatge rallat.
El posem al forn fins que quedi daurat. Aproximadament uns 10 minuts.
Presentada per Encarna Garcia
Les receptes de les dones de Palou









Galeria d'imatges
ENTRANTS DE FORMATGE
Publicat per
Conxi Parrado
a
16:46
dimecres, 22 de febrer del 2012
Etiquetes de comentaris:
Entrants,
Formatge,
Làctics,
Trobada Formatge
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (26)
- Bolets (33)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (98)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Llegums (30)
- Làctics (18)
- Marisc (31)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (25)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (79)
- Postres (126)
- Primers plats (192)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
Les autores
Receptari de postres
Receptari de les Àvies de Palou
Powered by
Issuu
Publish for Free
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada