Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

TRINXAT DE LA CERDANYA

dilluns, 27 de febrer del 2017
Ingredients:
Fotos per Conxi Parrado

1 col verda d'hivern
1 kg de patates
4 tires de cansalada viada
1 botifarra negra
2 grans d'all,
oli d'oliva extra verge
llard de porc
1/2 cullera de sal


Elaboració del plat:

Poseu una olla amb aigua al foc. Quan comenci a bullir, tireu-hi la sal i la col, netejada i trossejada.
Mentrestant peleu les patates, talleu-les a trossos i afegiu-les a l'olla. Deixeu-ho bullir uns 25 minuts
fins que estigui tot cuit.
Escorreu bé la patata i la col. Passeu la col i les patates a una cassola i trinxeu-les amb l'ajut de l'escumadora per tal que quedi ben barrejat.
En una paella amb una mica d'oli i una mica de llard, fregiu-hi els alls pelats, quan estiguin ben daurats retireu-los. Afegiu-hi després la cansalada i fregui-la bé, fins que quedi ben rossa.
Reserveu-la. Poseu un xic d'aquest oli a dins de la cassola on hi ha la col i les patates, removeu-la bé.
A la paella on heu fregit la cansalada i amb el greix que queda, poseu-hi tot el que hi ha a la cassola. Formeu com una truita i enrossiu-la molt bé per les dues bandes. Quan estigui al punt, serviu-la amb els trossos de cansalada per sobre.

Bon Profit......

Presentada Per Conxi Parrado







1 comentaris:

  1. Roser Blasco ha dit...:

    Conxi, un plat de sempre amb vestit nou!!

Publica un comentari a l'entrada