Ingredients:
1 col verda d'hivern
1 kg de patates
4 rostes de cansalada
2 grans d'all
oli d'oliva
1 pessic de sal
Elaboració del plat:
Per començar, poseu en una olla amb aigua al foc, quan comenci a bullir, tireu-hi un pessic de sal i la col neta trossejada.
A continuació, peleu les patates i talleu-les a trossos i afegiu-les a la olla, deixeu bullir uns 20 minuts, fins que estigui cuit. Seguidament escorreu bé la patata i la col, passeu la col i les patates una cassola i trinxeu-les per tal que quedi ben barrejat.
Per acabar, en una paella amb una mica d'oli d'oliva fregiu els alls laminats, quan estiguin ben daurats retireu-los i a continuació la cansalada fregiu-la bé. En la mateixa paella, poseu-hi tot el que hi ha a la cassola, formant com una truita i quan estigui al punt , servir-la.
Bon profit
Presentada per: Maria Dantí
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
TRINXAT DE LA CERDANYA
Publicat per
Mª Rosa Dantí
a
17:58
dimarts, 28 de febrer del 2017
Etiquetes de comentaris:
Primers plats,
Trobada La cuina de la Cerdanya i l'Alt Urgell,
Verdures i hortalisses
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (33)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (97)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (78)
- Postres (126)
- Primers plats (191)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
Una mostra de plat senzill però bo!