1 col verda d'hivern
1 kg de patates
4 rostes de cansalada
2 grans d'all
oli d'oliva
1 pessic de sal
Elaboració del plat:
Per començar, poseu en una olla amb aigua al foc, quan comenci a bullir, tireu-hi un pessic de sal i la col neta trossejada.
A continuació, peleu les patates i talleu-les a trossos i afegiu-les a la olla, deixeu bullir uns 20 minuts, fins que estigui cuit. Seguidament escorreu bé la patata i la col, passeu la col i les patates una cassola i trinxeu-les per tal que quedi ben barrejat.
Per acabar, en una paella amb una mica d'oli d'oliva fregiu els alls laminats, quan estiguin ben daurats retireu-los i a continuació la cansalada fregiu-la bé. En la mateixa paella, poseu-hi tot el que hi ha a la cassola, formant com una truita i quan estigui al punt , servir-la.
Bon profit
Presentada per: Maria Dantí
Una mostra de plat senzill però bo!